Skip to main content Accessibility Feedback

Internationale Scoliosis Awareness Day

Ervaringen

Na mijn scoliose operatie bleef ik met mijn bekken en onderrug scheef staan. Ik schaamde me ervoor, en ik kreeg er ook rugpijn van. Bij de Schroth therapeut leerde ik in 3 behandelingen hoe ik écht recht kon gaan staan. Het voelde eerst even vreemd, maar nu gaat het helemaal vanzelf. Ik heb geen rugpijn meer, en ben trots op mijn rechte rug

Lisa W. 20 jaar

Onze dochter moest 2 jaar een brace dragen vanwege haar scoliose. We waren blij verrast door de deskundige en persoonlijk gerichte begeleiding van de Schroth therapeut. Hierdoor heeft zij haar brace heel gemotiveerd gedragen, en heeft deze veel effect gehad.

Fam. D.

Ik ben al 72, en deed elke dag oefeningen vanwege mijn scoliose. Door deze oefeningen eens door een “Schroth-bril” te bekijken zijn ze veel effectiever geworden. Ik heb minder pijn en kan langer lopen.

Mw. D , 72 jaar

Ik was al voor mijn scoliose bij een fysiotherapeut geweest, maar de Schroth therapeute werkte heel anders. Zij gaf me niet slechts een paar oefeningen op, maar keek gericht naar al mijn dagelijkse bewegingen en paste de oefeningen op mijn scoliose aan.

S.S, 17 jaar

De ademhalingstechnieken die ik bij de Schroth therapeut heb geleerd hebben mijn houding enorm verbeterd. Ik krijg er veel complimenten over!

D.K. 33 jaar

Het voelt erg prettig om de oefeningen te doen, als ik het gedaan heb is mijn rug meer ontspannen, het voelt losser

R.J. , 15 jaar